Offer

Offer - Sharon Bolton | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sharon Bolton
DIMENSIONERA
11,8 MB
FILNAMN
Offer.pdf
ISBN
2033619019205

BESKRIVNING

»Sharon Bolton är mästare i att bygga upp skräckstämningar.« LOTTA OLSSON, DN»Kommer att bli en välförtjänt storsäljare. Ett mästerverk.« THE TIMESNär Tora flyttar till Shetlandsöarna är hon väl medveten om att hon kommer att behöv tampas med ett kallt klimat såväl som ogästvänliga människor: en inte bara fysisk, utan också psykisk isolering. Men hon hade aldrig kunnat drömma om att hon skulle gräva upp ett stympat kvinnolik på sin tomt, och därigenom dra fram flera mörka hemligheter - och en oroväckande legend - i ljuset.Märkena på kvinnans kropp är otäckt lika en typ av ristningar som finns utspridda över hela ön. Och Toras efterforskningar visar att kvinnor med en illavarslande regelbundenhet försvinner härifrån.Vad har hänt dessa kvinnor? Och varför varnar hela lokalbefolkningen - inklusive hennes man - Tora och uppmanar henne att lägga sin »besatthet« åt sidan? Ju längre hon kommer i sina efterforskningar, desto mer tvivlar hon på att hon någonsin kommer att lämna ön med livet i behåll...SHARON BOLTON, född i Lancashire i England, har snabbt blivit en av Storbritanniens mest hyllade deckarförfattare. 2014 mottog hon The Dagger in the Library från brittiska Crime Writers Association för sitt samlade författarskap.»Lite som en Stepfordfru som får Rosemarys baby tillsammans med The Wicker Man. Offer kommer att bli en välförtjänt storsäljare. Ett mästerverk.« THE TIMES»Uppslukande debut.« PUBLISHERS WEEKLYOm några av Sharon Boltons andra böcker på Modernista:»Nu ser du mig blir alldeles otroligt spännande, det här är en bok som är näst intill omöjlig att släppa taget om.« LOTTA OLSSON, DN»Livrädd är en psykologisk deckare som håller läsaren i ett gastkramande grepp.« VIOLA KONDRACKI, LITTERATURMAGASINET»Sharon Bolton leker skickligt med läsarens sympatier och misstänksamhet. Vi vet aldrig vem vi kan lita på. Och även om Odödlig verkar närma sig ett för serien ovanligt lyckligt slut så sätter Bolton allt i gungning igen.« GUNILLA WEDDING, SKÅNSKA DAGBLADET

Till hjärtat av det amerikanska dödsstraffsystemet. Dömda och anhöriga ger en unik inblick i dödsstraffet och dess konsekvenser.

Till hjärtat av det amerikanska dödsstraffsystemet. Dömda och anhöriga ger en unik inblick i dödsstraffet och dess konsekvenser.

RELATERADE BÖKOR