När du vaknar har jag gått

När du vaknar har jag gått - Camilla Kronholm | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Camilla Kronholm
DIMENSIONERA
11,13 MB
FILNAMN
När du vaknar har jag gått.pdf
ISBN
3420081958522

BESKRIVNING

”Jag går sönder om och om igen. Ändå överlever jag alltid och så börjar det om igen....”Varje dag lever jag med monstret Fibromy- algi. Ett monster som plågar mig och stör mitt liv. En icke önskvärd inneboende i min kropp, som vägrar att flytta och nu kräver besittningsrätt. Den stör mina tankar och mitt sinne. En kamp varje dag en kamp jag vägrar att ge upp liksom kampen för kärle- ken. En kärlek så stor att den inte längre går att beskriva. Den kärleken man bara möter en gång i livet, som inte borde slar- vas bort….”Min vintersång till dig. Sprött som en ängels andedräkt andas jag utan dig. Spåren jag lämnar i snön är spåren åt dig. Ta den tid du behöver. Jag går bara en bit före dig. Tids nog kommer du till mig.”Jag älskar, jag skriver, jag andas.

Det går att läsa sig till vad utmattningssyndrom är, men ofta skriver experter så krångligt att det är svårt att ta till sig. Det är synd när det här är en av de största sjukdomarna vi har.

Jag känner mig aldrig utvilad eller utsövd när jag vaknar. 7. Pris: 129 kr.

RELATERADE BÖKOR