Det förflutnas ansikten : öga mot öga med forntiden

Det förflutnas ansikten : öga mot öga med forntiden - Kent Andersson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kent Andersson
DIMENSIONERA
4,54 MB
FILNAMN
Det förflutnas ansikten : öga mot öga med forntiden.pdf
ISBN
2578199460776

BESKRIVNING

Forntiden befolkades av människor som du och jag. Människor med sorger, bekymmer och glädjeämnen. Ändå gör avståndet i tid att vi ofta inte ser dessa personer som individer. Det vill Kent Andersson råda bot på. Genom ett urval av föremål från järnåldern kan vi förstå mer om den värld de levde i. Hur såg de ut? Vilka kläder och frisyrer var moderna? Hur såg de på sig själva? Bilderna visar oss också den kulturhistoriska utvecklingen under denna tid: hur nordborna influerades av kelter, romare och den islamiska världen. Det förflutnas ansikten ger oss kunskap om en period i vår historia som är både främmande och bekant. Och om människor som vi har betydligt mer gemensamt med än vad vi tror.

Lägg till i favoritlistan. Den överraskande nåden.

Det vill Kent Andersson råda bot på. Köp 'Det förflutnas ansikten : öga mot öga med forntiden' nu. Forntiden befolkades av människor som du och jag.

RELATERADE BÖKOR