Deprimerade och självmordsnära tonåringar : en praktisk vägledning i bemötande och behandling

Deprimerade och självmordsnära tonåringar : en praktisk vägledning i bemötande och behandling - David Brent, Kimberly Poling, Tina Goldstein | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
David Brent, Kimberly Poling, Tina Goldstein
DIMENSIONERA
3,31 MB
FILNAMN
Deprimerade och självmordsnära tonåringar : en praktisk vägledning i bemötande och behandling.pdf
ISBN
1884064205619

BESKRIVNING

Tonårsdepression är ett utbrett och allvarligt problem som innebär en oerhörd utmaning för all personal. Den här boken är lättillgänglig och bygger samtidigt på forskning i kombination med författarnas samlade vårderfarenhet från möten med tusentals deprimerade och självmordsnära tonåringar. Många och variationsrika fall­beskrivningar ger läsaren vägledning i att bygga upp en stark terapeutisk relation.Boken ger riktlinjer för behandlingsmetoder samt kliniska verktyg som kan förbättra utgången för ungdomar i riskzonen. Den är ovärderlig för de kliniska psykologer, kuratorer, psykoterapeuter, psykiatrer och sjuksköterskor som arbetar med dessa ungdomar och deras familjer.

Köp boken Deprimerade och självmordsnära tonåringar : en praktisk vägledning i bemötande och behandling av David Brent, Kimberly Poling, Tina Goldstein (ISBN 9789144078311) hos Adlibris. Fri frakt.

Den här boken är lättillgänglig och bygger samtidigt på forskning i kombination med författarnas samlade vårderfarenhet från möten med tusentals deprimerade och självmordsnära tonåringar. Många och variationsrika fa Download Deprimerade och självmordsnära tonåringar : en praktisk vägledning i bemötande och behandling - David Brent pdf Download Det postsekulära tillståndet - religion, modernitet, politik (pdf) Ola Sigurdson Brent DA, Poling KD, Goldstein TR.

RELATERADE BÖKOR