Deprimerade och självmordsnära tonåringar : en praktisk vägledning i bemötande och behandling

Deprimerade och självmordsnära tonåringar : en praktisk vägledning i bemötande och behandling - David Brent, Kimberly Poling, Tina Goldstein | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
David Brent, Kimberly Poling, Tina Goldstein
DIMENSIONERA
8,1 MB
FILNAMN
Deprimerade och självmordsnära tonåringar : en praktisk vägledning i bemötande och behandling.pdf
ISBN
9261150392252

BESKRIVNING

Tonårsdepression är ett utbrett och allvarligt problem som innebär en oerhörd utmaning för all personal. Den här boken är lättillgänglig och bygger samtidigt på forskning i kombination med författarnas samlade vårderfarenhet från möten med tusentals deprimerade och självmordsnära tonåringar. Många och variationsrika fall­beskrivningar ger läsaren vägledning i att bygga upp en stark terapeutisk relation.Boken ger riktlinjer för behandlingsmetoder samt kliniska verktyg som kan förbättra utgången för ungdomar i riskzonen. Den är ovärderlig för de kliniska psykologer, kuratorer, psykoterapeuter, psykiatrer och sjuksköterskor som arbetar med dessa ungdomar och deras familjer.

Den här boken är lättillgänglig och bygger samtidigt på forskning i kombination med författarn... Deprimerade och självmordsnära tonåringar : en praktisk vägledning i bemötande och behandling är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren David Brent.

... och bygger samtidigt på forskning i kombination med författarnas samlade vårderfarenhet från möten med tusentals deprimerade och självmordsnära tonåringar. Pris: 342 kr.

RELATERADE BÖKOR