Jag försvinner i mörkret

Jag försvinner i mörkret - Michelle McNamara | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Michelle McNamara
DIMENSIONERA
6,44 MB
FILNAMN
Jag försvinner i mörkret.pdf
ISBN
5821090009236

BESKRIVNING

Tolv mord, femtio våldtäkter – från mitten av 1970-talet och tio år framåt levde Kalifornien i skräck för Golden State Killer. Han lyckades undkomma rättvisan. Många år senare gjorde Michelle McNamara det till sin livsuppgift att hitta honom. Hennes bok är en stark, mardrömslik skildring direkt från verkligheten – och samtidigt ett självporträtt av en kvinna besatt av sitt sökande efter sanningen.Förord av Gillian Flynn.

Mestadels är kapitlen välskrivna och intressanta men emellanåt blir boken en aningen rörig och svår att följa med i. Det var många gånger som jag fick läsa om stycken för att lättare hänga med i handlingen. Jag försvinner i mörkret Michelle McNamara Köp boken Lyssna på boken Beställ recensionsexemplar.

Köp boken Jag försvinner i mörkret hos oss! Jag försvinner i mörkret Michelle Mcnamara (Pocket) Tipsa en vän 59 kr Antal. Lägg i varukorgen.

RELATERADE BÖKOR