Guide till det medeltida Rom

Guide till det medeltida Rom - Anna Blennow | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Blennow
DIMENSIONERA
9,77 MB
FILNAMN
Guide till det medeltida Rom.pdf
ISBN
4345894762736

BESKRIVNING

Se Rom med helt nya ögon i denna guide till den medeltida staden. I nio promenader, baserade på den äldsta kända guideboken till Rom från omkring år 800, får läsaren följa med på en mångbottnad tidsresa.Anna Blennow är docent i latin vid Göteborgs universitet och har forskat om guidebokens historia. Hon är även verksam som kulturskribent.

I den eviga staden bjuds det på nya upplevelser i varje gathörn. Här är en guide till några av Roms viktigaste sevärdheter. Några rekommendationer av Tour Guide Erik är Rom, Castelli Romani (vinfestival i Marino), Tivoli (Villa Adriana, Villa d'Este och Villa Gregoriana), Ostia (Roms gamla hamn), Pompeji, Baia Domizia (La Serra Beach Resort), Capri, Amalfikusten, Florens, Pisa, Pitigliano, Saturnia (varma källor), Castiglione della Pescaia (Riva del Sole), Siena, Viterbo (medeltida stad, vinfestival i ... Guide till det medeltida Rom Anna Blennow.

Ulrika. Johnny, har du några frågor så är det bara att mejla! Då är det smidigt att ha en guide som tar en till de allra viktigaste platserna, så att man slipper leta sig fram.

RELATERADE BÖKOR