Lea gör mål

Lea gör mål - Torsten Bengtsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Torsten Bengtsson
DIMENSIONERA
9,92 MB
FILNAMN
Lea gör mål.pdf
ISBN
4899925447516

BESKRIVNING

Leas lag spelar match mot Lejonen, som brukar vinna stort. Lea, Erik och Hugo har bestämt sig - idag är det deras tur att vinna! Så får Lea till ett skott mot mål, men pucken går utanför. Ändå ligger den inne i målburen. Det visar sig vara ett hål i nätet, och nu vet inte domaren hur han ska döma. Men det vet Lea! Lea är inte rädd för att säga ifrån. Hon tycker att tjejer får för lite utrymme och det vill hon ändra på. Serien om Lea tar fasta på situationer som varje elev lätt kan känna igen sig i. Tillsammans med Jonas Andersons illustrationer i fyrfärg blir böckerna en vardagsskildring som många läsare efterlyser.Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.

Måls lärobok innehåller tio kapitel med flera teman och många olika texttyper. Efter texterna finns övningar.

I dag tipsar jag alltså om 10 saker du bör göra VARJE dag för att få ett bättre liv. Inflationsmålet. Det främsta skälet till att Riksbanken, precis som många andra centralbanker runt om i världen, har ett inflationsmål är att det bidrar till prisstabilitet, vilket skapar förutsättningar för god och långsiktigt hållbar tillväxt. Om Mål Lärobok.

RELATERADE BÖKOR