Lea gör mål

Lea gör mål - Torsten Bengtsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Torsten Bengtsson
DIMENSIONERA
6,57 MB
FILNAMN
Lea gör mål.pdf
ISBN
6026877485622

BESKRIVNING

Leas lag spelar match mot Lejonen, som brukar vinna stort. Lea, Erik och Hugo har bestämt sig - idag är det deras tur att vinna! Så får Lea till ett skott mot mål, men pucken går utanför. Ändå ligger den inne i målburen. Det visar sig vara ett hål i nätet, och nu vet inte domaren hur han ska döma. Men det vet Lea! Lea är inte rädd för att säga ifrån. Hon tycker att tjejer får för lite utrymme och det vill hon ändra på. Serien om Lea tar fasta på situationer som varje elev lätt kan känna igen sig i. Tillsammans med Jonas Andersons illustrationer i fyrfärg blir böckerna en vardagsskildring som många läsare efterlyser.Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.

... Med sin fotbollsverksamhet och sina sociala initiativ gör de ett fantastiskt jobb för att utsatta grupper ska integreras i samhället och uppnå sina drömmar. Att strategi och mål är tydligt definierade och kommunicerade.

Leas lag spelar match mot Lejonen, som brukar vinna stort. Lea, Erik och Hugo har bestämt sig - idag är det deras tur att vinna! Så får Lea till ett skott mot mål, men pucken går utanför. Lea gör mål av Torsten Bengtsson, 1956- Jonas Anderson ( Bok ) 2019, Svenska, För barn och unga Ämne: Lättlästa böcker, Kapitelböcker, Barn- och ungdomslitteratur, Ishockey, Flickor, Matcher, Lea gör mål.

RELATERADE BÖKOR