Human resource development : att utveckla individer, grupper och organisationer

Human resource development : att utveckla individer, grupper och organisationer - Peter Nilsson, Andreas Wallo, Dan Rönnqvist, Bo Davidson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Peter Nilsson, Andreas Wallo, Dan Rönnqvist, Bo Davidson
DIMENSIONERA
9,27 MB
FILNAMN
Human resource development : att utveckla individer, grupper och organisationer.pdf
ISBN
7601044862420

BESKRIVNING

För många organisationer är det en utmaning att leva upp till formuleringar om att personalen är deras viktigaste resurs. Denna bok visar vägar från ord till handling.Här ges en grundlig introduktion till ämnesområdet human resource development (HRD) som handlar om att utveckla individer, arbets­grupper och organisationer i arbetslivet. Författarna presenterar också en forsknings­­baserad ansats för hur yrkesverksamma praktiker kan ta sig an ett utvecklings­inriktat personalarbete.Human resource development vänder sig till studenter på högskole­utbildningar, på både grundnivå och avancerad nivå, där frågor om utveckling av mänskliga resurser i arbetslivet är centrala. Boken riktar sig också till chefer med personalansvar och HR-praktiker som vill arbeta mer utvecklingsinriktat utifrån tillgänglig forskning.

Denna bok visar vägar från ord till handling. Här ges en grundlig introduktion till ämnesområdet human resource development (HRD) som handlar om att utveckla individer, arbets­grupper och organisationer i arbetslivet. För många organisationer är det en utmaning att leva upp till formuleringar om att personalen är deras viktigaste resurs.

PRISBELÖNT. HR - yrke, profession eller professionalism? 184 s | 2016| Art.nr 38983 ISBN 9789144108346 Human Resource Development - att utveckla individer, grupper och organisationer.

RELATERADE BÖKOR