Drömdjur

Drömdjur - Emily Winfield Martin | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Emily Winfield Martin
DIMENSIONERA
9,83 MB
FILNAMN
Drömdjur.pdf
ISBN
3127368488935

BESKRIVNING

Magisk och fantasifull ­ godnattsaga från bästsäljande bilderboksmakareBilderboken Allt fantastiskt du kan bli har på kort tid blivit något av en modern klassiker som älskas av både stora och små. I hemlandet USA har den sålt i snart en miljon exemplar sedan 2015. Drömdjur, av samma bilderbokskonstnär, är en godnattsaga som ­säkert kommer att förtrolla lika många. Här tar ­barnens gosedjur med oss på en resa till drömmens rike, där varje uppslag bjuder in till en magisk värld att försjunka i. De vackra verserna tål att läsas om varje kväll under lång tid framöver.  

Här tar barnens gosedjur med oss på en resa till drömmens rike, där varje uppslag bjuder in till en magisk värld att försjunka i. Drömdjur, av samma bilderbokskonstnär, är en godnattsaga som -säkert kommer att förtrolla lika många. Här tar -barnens gosedjur med oss på en resa till drömmens rike, där varje uppslag bjuder in till en magisk värld att försjunka i.

Amerikanska konstnärer Emily Winfield Martin som skrivit och illustrerat den boken som för dig genom underbara bilder och söta små texter skrivna på rim . Bilderboken Allt fantastiskt du kan bli har på kort tid blivit något av en modern klassiker som älskas av både stora och små. I hemlandet USA har den sålt i snar Drömdjur - en godnattresa är precis vad titeln hintar om, nämligen en vacker godnattsaga.

RELATERADE BÖKOR