En familjemiddag

En familjemiddag - Kazuo Ishiguro | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kazuo Ishiguro
DIMENSIONERA
9,31 MB
FILNAMN
En familjemiddag.pdf
ISBN
7777624991212

BESKRIVNING

Ensamhet och besvikelse och ett nervkittlande, underliggande hot präglar denna historia, där en ung man återvänder till sitt barndomshem i Japan efter att ha varit bosatt i Amerika. Modern är död, förgiftad av fugufisk som är dödlig om den inte hanteras korrekt när den tillreds. Kvar i familjen finns den stränge fadern och den yngre systern. De tre samlas runt bordet för att äta en gemensam måltid som fadern har lagat till. Det är fisk i grytan.  "Far har blivit riktigt duktig i köket sedan han tvingades klara sig själv", sa Kikuko och skrattade. Han vände sig om och tittade kyligt på min syster. "Knappast något jag är stolt över", sa han. Kom hit och hjälp till, Kikuko. Först rörde min syster sig inte ur fläcken. Sedan gick hon och satte på sig ett förkläde som hängde på ett skåp. "Det är bara grönsakerna kvar att koka nu", sa han till henne. "Det andra behöver bara tittas till. Sedan höjde han blicken och såg underligt på mig i några sekunder." Kazuo Ishiguro föddes 1954 i Japan, men flyttade redan som femåring med sin familj till England där han fortfarande är bosatt. Ishiguro har skrivit ett flertal romaner, däribland Återstoden av dagen och Never Let Me Go, som båda har filmatiserats. 2017 tilldelades Kazuo Ishiguro Nobelpriset i litteratur för att han "i romaner med stark känslomässig verkan har blottat avgrunden under vår skenbara hemhörighet i världen". Ishiguro har även flera gånger nominerats till det prestigefyllda The Man Booker prize, som han också erhöll 1989. Förutom romaner har Ishiguro skrivit en lång rad noveller. En av dem är En familjemiddag som nu kommer på svenska för första gången, i översättning av Rose-Marie Nielsen.

359:-Inkl starköl, vin eller alkoholfritt alternativ samt kaffe. Förrätt .

I anslutning till familjemiddagen finns också "Mobbsäker" - läs mer om det här! Välkommen! En familjemiddag med 15 personer avnjöts på Wongs. Bra service, jättegod mat och en mycket trevlig kväll.

RELATERADE BÖKOR