Kommersiell hyresrätt

Kommersiell hyresrätt - Anders Victorin, Assur Badur, Jonny Flodin, Richard Hager | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anders Victorin, Assur Badur, Jonny Flodin, Richard Hager
DIMENSIONERA
5,38 MB
FILNAMN
Kommersiell hyresrätt.pdf
ISBN
3102637020420

BESKRIVNING

Kommersiell hyresrätt behandlar de viktigaste frågorna om lokalhyra. Boken vänder sig till hyresgäster och hyresvärdar samt till praktiserande jurister som har intresse av hyresfrågor. Den avser att vara praktisk också i den meningen att den ger en fyllig diskussion av besvärliga frågor, t.ex. reglerna om besittningsskydd och skadestånd i lokalhyresförhållanden. Vidare behandlas vissa speciella företeelser inom området, t.ex. fastighetsleasing och hyra samt lokaler som kreditobjekt.I denna fjärde upplaga har innehållet förts á jour till hösten 2016. Vissa frågor har under senare år fått ökad aktualitet och diskussionen har fördjupats i dessa. Här kan särskilt nämnas frågor om ersättning vid obefogad uppsägning och besittningsskyddet vid kombinerade avtal.Ur innehållet i övrigtIngående av hyresavtal – avtalsprojektStandardavtalSkälig hyra – marknadshyraÖverlåtelseÄndrad användningUthyrning i andra handFast och rörlig hyra, indexLägenhetens skickTvistelösningFöretag som bostadshyresgäst, blockuthyrning

Kurstillfälle. Datum: onsdagen den 13 maj 2020; Tid: kl.

reglerna om besittningsskydd och skadestånd i lokalhyresförhållanden. Real är en oberoende advokatbyrå inriktad på fastighetsinvesteringar, särskilt med fokus på fastighetstransaktioner, kommersiell hyresrätt, entreprenader och utvecklingsprojekt samt bolagsrätt och bolagsstyrning. Kurs i Kommersiell hyresrätt och Lokalhyresrätt Den här sidan gäller inte längre och kommer att stängas ned inom kort. Vi hänvisar dig till Svensk Handel Juridiks webbplats > Lär dig de grundläggande reglerna i lokalhyresrätt. Malin Placht Kommersiell Hyresrätt AB (559020-6263).

RELATERADE BÖKOR