Analysteknik : instrument och metoder

Analysteknik : instrument och metoder - Flemming Simonsen | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Flemming Simonsen
DIMENSIONERA
11,78 MB
FILNAMN
Analysteknik : instrument och metoder.pdf
ISBN
2621611182563

BESKRIVNING

Denna bok ger en grundläggande beskrivning av analystekniska instrument och det praktiska användandet av de tillhörande metoderna.Boken täcker de tre analytiska huvudområdena kromatografi, spektrometri och potentiometri. Dessutom behandlas statistisk resultatsbedömning, metodvalidering och validering av utrustning. Vidare ges en genomgång av den vanligaste utrustningen på ett analyslaboratorium.Stor vikt har lagts på bokens praktiska användningsområden och innehållet är starkt relaterat till det dagliga arbetet i analyslaboratoriet. Teoretiska genomgångar följs av laboratorierelaterade exempel och övningsuppgifter. De olika avsnitten är skrivna så att de kan läsas oberoende av varandra.Boken kan användas både i undervisningssammanhang och som handbok i laboratorier. Den vänder sig i första hand till biomedicinska analytiker men kan med fördel användas av alla som arbetar med analytiska bestämningar på ett laboratorium.

Dessa prover användes för tillverkning av standardkurvor och kontroller, optimering av instrumentet mentering av evidensbaserade metoder och skapa tvärprofessionella utbild-ningar. I denna rapport använder vi begreppet metod för det som inom skola, social-tjänst och hälso- och sjukvård kallas insats, metod, arbetssätt, program eller instrument.

privat läge). Byt surfläge för att kunna lägga artiklar i varukorgen. Analysteknik instrument och metoder.

RELATERADE BÖKOR