Arbetsrättens begrepp A-Ö 2020 Arbetsrättslig uppslagsbok som kompletterar lagsamlingarna Arbetsrätt och Arbetsmiljö

Arbetsrättens begrepp A-Ö 2020  Arbetsrättslig uppslagsbok som kompletterar lagsamlingarna Arbetsrätt och Arbetsmiljö - Agneta Bern, Helene Sjöman | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Agneta Bern, Helene Sjöman
DIMENSIONERA
3,85 MB
FILNAMN
Arbetsrättens begrepp A-Ö 2020 Arbetsrättslig uppslagsbok som kompletterar lagsamlingarna Arbetsrätt och Arbetsmiljö.pdf
ISBN
5317851228038

BESKRIVNING

Arbetsrättens begrepp A-Ö är en arbetsrättslig uppslagsbok som kompletterar lagsamlingarna Arbetsrätt och Arbetsmiljö. Det är en lättillgänglig bok om arbetsrätt som kan användas av alla som på ett smidigt sätt vill få inblick i en specifik fråga. Författarna förklarar ca 400 arbetsrättsliga ord och uttryck och sätter in dem i rätt sammanhang. Boken är uppdaterad per den 1 januari 2020.Boken uppdateras årligen och den nya utgåvan innehåller, bland mycket annat, nytillkomna uppslagsord som Hävning av anställningsavtal, Avräkning av förskottssemester, Underrättelse och Uppskjuten uppsägningstid vid föräldraledighet.Agneta Bern och Helene Sjöman arbetar som förbundsjurister på Sveriges Ingenjörer och har lång erfarenhet av arbetsrättsliga frågor, såväl från LO, TCO och Saco på arbetstagarsidan som från arbetsgivarsidan. Agneta har även varit verksam som advokat under många år.

Arbetsrättens begrepp A-Ö 2020 är en lättillgänglig bok om arbetsrätt som kan användas av alla som på ett smidigt sätt vill få inblick i en specifik fråga. Arbetsrättens begrepp A-Ö är en arbetsrättslig uppslagsbok som kompletterar lagsamlingarna Arbetsrätt och Arbetsmiljö. Det är en lättillgänglig bok om arbetsrätt som kan användas av alla som på ett smidigt sätt vill få inblick i en specifik fråga. Arbetsmiljö 2020, 1 januari En författningssamling med de vanligaste arbetsmiljöförfattningarna i aktuell lydelse 1 januari 2020.

Boken är uppdaterad per den 1 ... Arbetsrättens begrepp A-Ö 2020 är en uppdaterad arbetsrättslig uppslagsbok som kompletterar lagsamlingarna Arbetsrätt och Arbetsmiljö. Boken är ett värdefullt hjälpmedel vid läsning av de arbetsrättsliga reglerna.

RELATERADE BÖKOR