Linda och Valentin: Jakolassens rustning

Linda och Valentin: Jakolassens rustning - Manu Larcenet | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Manu Larcenet
DIMENSIONERA
5,12 MB
FILNAMN
Linda och Valentin: Jakolassens rustning.pdf
ISBN
7562579388465

BESKRIVNING

Jakolassens rustning är ett kul och spännande rymdäventyr, fyllt med humor och satir, välbekanta figurer och oväntade händelser av ett slag som fans av Linda och Valentin borde uppskatta.En tid efter att Christin och Mézières satt punkt för Linda och Valentins äventyr med albumet Tidsöppnaren, bestämde de sig för att "låna ut" sina figurer till några kollegor. Inte för att teckna en fortsättning på serien, utan för att göra sin egen tolkning och se med nya ögon på deras serieuniversum. Manu Larcenet var den förste serieskaparen som fick upphovsmännens förtroende att teckna sin egen version av deras science fiction-klassiker. Larcenets teckningsstil har kanske inte så mycket gemensamt med Mézières, men påhittigheten och förmågan att gestalta främmande världar och varelser är något han delar med mästaren själv.

Manu Larcenets teckningsstil har kanske inte så mycket gemensamt med Mézières, men påhittigheten och förmågan att gestalta främmande världar och varelser är något han ... Jakolassens rustning. Tillbaka till sökresultatet.

Efter att med "Tidsöppnaren" avslutat ramberättelsen för serien om Linda och ... Jakolassens rustning är ett kul och spännande rymdäventyr, fyllt med humor och satir, välbekanta figurer och oväntade händelser av ett slag som fans av Linda och Valentin borde uppskatta. En tid efter att Christin och Mézières satt punkt för Linda och Valentins äventyr med albumet Tidsöppnaren , ... Jakolassens rustning, Ett exstraordinärt äventyr med Linda och Valentin av Manu Larcenet efter Pierre Christin och Jean-Claude Mézières (Cobolt, 2018) Manu Larcenet har med åren blivit en av Frankrikes mer uppskattade serieskapare.

RELATERADE BÖKOR