Spåren efter dig

Spåren efter dig - Katherine Webb | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Katherine Webb
DIMENSIONERA
12,3 MB
FILNAMN
Spåren efter dig.pdf
ISBN
1932016813438

BESKRIVNING

»Åh, jag älskar Katherine Webb! Hittills har jag inte läst en enda bok av henne som jag inte tycker om. Jag tycker mycket om det sätt hon väver ihop olika tidsepoker i sina böcker. Boken skildrar även livet under andra världskriget, relationer och klasskillnader.« Bloggen Hellre barfota än boklösApril 1942. Mitt i kaoset under en bombningsnatt i Bath försvinner den sex år gamla Davy Noyle. Frances Parry, som bär ansvaret för honom, drabbas av svåra samvetskval och vägrar att tro på att han är död. När tystnaden lägrar sig och dammet slutar yra över den sargade staden hittas en kropp. Men det är kroppen av ett annat barn. Flickan har varit saknad i över tjugo år, och var Frances bästa vän. Då Frances söker efter Davy kastar denna nya upptäckt henne tillbaka till barndomens minnen och tvingar henne att återvända till ett brott som har kastat djupa skuggor över hela hennes liv. Den här gången lovar hon att avslöja sanningen. Hur mörk den än kan vara. Katherine Webb har skrivit ännu en roman som fångar läsaren från första stund. Webbs Italienska nätter blev nominerad till Årets bok 2017.Sagt om boken:»Katherine Webb brukar skriva såna där mysiga och nostalgiska romaner med lite romantik och ett litet mysterium, ni vet. I hennes senaste, Spåren efter dig, har mysteriet fått växa till en hel deckare. Jag är mycket förtjust ... Jag älskar försvunna flickor och svunna tider så jag fick mitt lystmäte.« Feelbadbibliotekarien»En stämningsfull roman som är en lika intressant skildring om kriget som om relationer, svek och skuld .... Katherine Webb kan konsten att berätta en historia med närvaro och känsla, med miljöer och karaktärer som läsaren berörs av.« Olivias deckarhylla

Inne i butiken syntes spår efter att någon röjt på hyllorna och lämnat något som såg ut som en spya på golvet.; Beviset är ett analyssvar från SKL som visar att mannens fingeravtryck finns på en plastpåse som bär spår av ... Spåren efter Kalmars gamla epidemisjukhus finns kvar Kalmar 15 april 2020 "Epidemisjukhuset byggdes enligt senaste mode för att hindra smitta och kostade 44 000 kronor", berättar Länsmuseets chef Örjan Molander. Spåren efter dig. av Katherine Webb April 1942.

Då Frances söker efter Davy för den nya upptäckten henne tillbaka till barndomens minnen och tvingar henne att återvända till ett brott som har kastat djupa skuggor över hela hennes liv. Den här gången lovar hon att avslöja sanningen. Titel: Spåren efter dig Författare: Katherine Webb Översättare: Annika Sundberg Bokförlag: Historiska Media Format: Inbunden Utgiven: 2020-01 Antal sidor: 432 Finns bla att köpa hos: Adlibris | Bokus Har gillar de fem böckerna av Katherine Webb som jag tidigare läst så naturligtvis så ville jag läsa Spåren efter dig när jag såg att den kom i början av året. Spåren efter dig Katherine Webb (Inbunden) Tipsa en vän 159 kr Antal.

RELATERADE BÖKOR