Uttryck med nål och tråd : handbok i fritt broderi

Uttryck med nål och tråd : handbok i fritt broderi - Renée Rudebrant | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Renée Rudebrant
DIMENSIONERA
10,83 MB
FILNAMN
Uttryck med nål och tråd : handbok i fritt broderi.pdf
ISBN
9484294243369

BESKRIVNING

För mig är broderi vardagspoesi med nål och tråd; den taktila känslan att skapa med handen samtidigt som bilden sakta växer fram. Boken tog form när jag samlade ihop alla övningar som jag har gett mina studenter under åren. Det blev till en helhet i form av materialkunskap, stygn- och stygnvariationer, formgivning och montering. Min önskan är att boken ska fungera som inspiration och samtidigt ge kunskap om stygn, formgivning och material – alla faktorer som påverkar det färdiga resultatet. Jag vill också visa den variationsrikedom som finns inom fritt broderiJag hoppas att du som läsare och brodös ska bli inspirerad att pröva olika stygn och tekniker, forma dina egna alster och få erfarenhet av att uttrycka dig med nål och tråd.

Normalpris 254:-Icke-medlem Sökruta för att söka efter böcker, e-media och allt annat som biblioteket erbjuder Avancerad sökning Uttryck med nål och tråd. Undertitel: handbok i fritt broderi.

Genom boken lär du känna redskapen, materialen, applikationstekniker och hur man kan skapa spännande bottentyger för broderi. Framförallt kommer du att inspireras in i skiss- och broderiövningar för att ... Uttryck med nål och tråd handbok i fritt broderi.

RELATERADE BÖKOR