Uttryck med nål och tråd : handbok i fritt broderi

Uttryck med nål och tråd : handbok i fritt broderi - Renée Rudebrant | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Renée Rudebrant
DIMENSIONERA
11,79 MB
FILNAMN
Uttryck med nål och tråd : handbok i fritt broderi.pdf
ISBN
5742535957069

BESKRIVNING

För mig är broderi vardagspoesi med nål och tråd; den taktila känslan att skapa med handen samtidigt som bilden sakta växer fram. Boken tog form när jag samlade ihop alla övningar som jag har gett mina studenter under åren. Det blev till en helhet i form av materialkunskap, stygn- och stygnvariationer, formgivning och montering. Min önskan är att boken ska fungera som inspiration och samtidigt ge kunskap om stygn, formgivning och material – alla faktorer som påverkar det färdiga resultatet. Jag vill också visa den variationsrikedom som finns inom fritt broderiJag hoppas att du som läsare och brodös ska bli inspirerad att pröva olika stygn och tekniker, forma dina egna alster och få erfarenhet av att uttrycka dig med nål och tråd.

Jag bloggar om sådant jag gör själv - professionellt, som experiment eller för husbehov - men också om broderier, sömmar och stygn av andra. Uttryck med nål och tråd : handbok i fritt broderi, 2020, Renée Rudebrant, ISBN: 9789185089284 Säljs av bl.a. Adlibris och Bokus Yllebroderier , 2001, Ingrid Eggimann Jonsson, ISBN:9789127353589 I utställningen bjuds en upptäcktsresa med nål och tråd i materialet tyll.

Häftad. Normalpris 254:-Icke-medlem Sökruta för att söka efter böcker, e-media och allt annat som biblioteket erbjuder Avancerad sökning Uttryck med nål och tråd.

RELATERADE BÖKOR