Allt om lastbilar, traktorer och grävmaskiner

Allt om lastbilar, traktorer och grävmaskiner - Andrea Erne | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Andrea Erne
DIMENSIONERA
9,16 MB
FILNAMN
Allt om lastbilar, traktorer och grävmaskiner.pdf
ISBN
9846111729595

BESKRIVNING

Boken är den senaste i serien Vadå-Hur då- Varför? som vänder sig till barn från 4 år och som ämnar att ge förskolebarn grundläggande kunskap om tunga fordon. Tekniken bakom allt ifrån hur bandfordon rör sig och vänder till hur mobila kranar funkar.  Fakta presenteras på flera sätt: genom illustrationer och flikar som ger bättre förståelse, genom övergripande texter och mer detaljerade texter med mindre textstorlek för den nyfikne.  Boken är formad för högläsning då barn i 4-5 års åldern frågar flest frågor.

Att köra sin egna grävmaskin och gräva i sanden är superskoj! Även vuxna köper dessa RC grävmaskiner och kör dem bara för att koppla av lite från vardagen och har roligt. Både grävmaskin, lastbil och traktorer finns som radiostyrda. Högkvalitativa RC fordon med ...

Roliga ... De passar till traktorer i skala 1:32.

RELATERADE BÖKOR