Sagoskogen : ett lustfyllt sätt att arbeta med svenska och matematik i skolår 1

Sagoskogen : ett lustfyllt sätt att arbeta med svenska och matematik i skolår 1 - Maria Lindholm, Jenny Lindvall | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maria Lindholm, Jenny Lindvall
DIMENSIONERA
9,3 MB
FILNAMN
Sagoskogen : ett lustfyllt sätt att arbeta med svenska och matematik i skolår 1.pdf
ISBN
1342274183285

BESKRIVNING

SagoskogenTa vara på fantasin i klassrummet! Den här boken ger handfasta verktyg för att göra arbetet med bokstäver och siffror ännu mer lustfyllt och spännande. Arbetet kretsar kring Sagoskogen - en fiktiv plats som gestaltas på en stor plansch i klassrummet. I skogen dyker olika figurer upp varje gång en ny bokstav introduceras. Boken beskriver hur klassen genom diktering skapar en fantasivärld tillsammans och hur deras gemensamma texter kan användas i lästräningen. Ett kapitel tar upp hur Sagoskogen kan användas i mateamtikundervisningen genom bland annat räknesagor.Boken är fristående från andra läromedel och vänder sig till pedagoger i förskoleklass och årskurs 1.

50 Kopieringsunderlag ..... Sagoskogen : ett lustfyllt sätt att arbeta med svenska och matematik i skolår 1 av Maria Lindholm , Jenny Lindvall Häftad , Svenska, 2008-04-01 1 2 3 - Laborativ matematik 2 : LITTERATUR: Engström/Hur många djur? Engström/Hur många barn? Engström/Hur många har du? Lindholm/Sagoskogen Ett lustfyllt sätt att arbeta med svenska och matematik i skolår 1, Dahl, Rundgren/På tal om matte i förskoleklassens vardag, Gottberg, Rundgren/Alla talar om matte redan i förskolan, Maak, Wemhöhner/Matte med hela kroppen, Engström/Färg och ... Kroppen vill inte hålla värmen längre. Från fingertoppar och tår kryper kölden inåt.

Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma författare. Ett lustfyllt sätt att arbeta med svenska och matematik i årskurs 1. Konkret handbok med kopieringsunderlag som är f ristående från andra läromedel. FURNESS HANDLEDNINGAR Matematik i förskoleklassen och Matematik i skolår 1 är de första i en planerad serie av handledningar med en för varje år från förskoleklassen till skolår 5.

RELATERADE BÖKOR