Ta mig härifrån

Ta mig härifrån - Emma Ahlqvist | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Emma Ahlqvist
DIMENSIONERA
9,75 MB
FILNAMN
Ta mig härifrån.pdf
ISBN
9134050649268

BESKRIVNING

En skäggig ensamvarg i skogen. Fotbollstjejer på träning. En uttråkad modebloggare med noll följare och en raggare som drömmer om Amerika. I "Ta mig härifrån" möter vi människor med olika bakgrunder, verkligheter och drömmar, med det gemensamma att de lever långt från storstan. Emma Ahlqvist skildrar småstadsmänniskor med ömhet och humor. Här krockar frihetslängtan med tryggheten i det bekanta.Det är en samtidsskildring av ett Sverige de flesta svenskar har en relation till, men som få pratar om. Emma Ahlqvist är född 1987 i Hjortsberga i Småland, men är nu bosatt i skotska Edinburgh där hon är verksam som illustratör, grafisk formgivare och serietecknare. "Ta mig härifrån" är hennes debutbok.

Jag vill kunna cykla, åka längdskidor och springa. Jag vill kunna vara jag.

More on Genius "Kom Och Ta Mig" Track Info. Absolute 2002: The Hits of 2002 Various Artists. I "Ta mig härifrån" möter vi människor med olika bakgrunder, verkligheter och drömmar, med det gemensamma att de lever långt från storstan.

RELATERADE BÖKOR