August & jag

August & jag - Anneli Furmark | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anneli Furmark
DIMENSIONERA
8,43 MB
FILNAMN
August & jag.pdf
ISBN
6884781072854

BESKRIVNING

När en ung litteraturstudent tar en promenad i trakterna av Tegnérlunden i Stockholm en slaskig januaridag tilltalas hon av en djupt förvirrad man i ålderdomliga kläder. Hon känner genast igen mannen och hjälper honom hem till Blå tornet. Frågorna hopar sig i Anneli Furmarks nya bok. Hur kan Strindberg dyka upp levande nästan hundra år efter sin död? Hur ska han få sin middag när hushållerskan försvunnit? Hur förklarar man för honom att snön håller på att smälta bort mitt i vintern? Och framförallt: hur ska man förklara för August Strindberg hur arg man alltid har varit på honom och nå fram till den store författaren över bråddjupet av ett sekel?

- Nej, jag har i och för sig gjort andra saker under tiden, men jag har liksom ändå haft en fot i det här projektet hela tiden. Sen utvecklas hon jättemycket i den här säsongen, vilket har varit spännande. August & jag / Anneli Furmark.

| Adlibris Pernilla August: "Jag är inte rädd för att bryta upp" Pernilla August har gått från att vara skådespelare till att bli regissör, byter bostad ideligen och har till och med provat att bo utomlands, i Danmark. Av Anna Wahlgren, Publicerad 2019-02-26 16:53, uppdaterad 2019-02-28 09:03.

RELATERADE BÖKOR