Dagbok för dig som har bestämt dig för att leva ett magiskt liv

Dagbok för dig som har bestämt dig för att leva ett magiskt liv - Carolina Gårdheim | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Carolina Gårdheim
DIMENSIONERA
8,73 MB
FILNAMN
Dagbok för dig som har bestämt dig för att leva ett magiskt liv.pdf
ISBN
8047941984502

BESKRIVNING

En vacker och helt unik dagbok, som hjälper dig att skapa ett magiskt liv!Varje uppslag i dagboken har frågor att besvara, och plats för tacksamhet och affirmationer, men också utrymme för fria egna tankar och idéer, inspiration, drömmar och insikter. Dagboken är fylld med upplyftande texter och vacker design. Den blir din bästa vän, och något att titta tillbaka i för att se när drömmar föddes och resor företogs, både inre och yttre ... Välkommen till ditt mest magiska liv!Inbunden i hög kvalitet med rund rygg och brunt bokmärkesband. Måtten är 15 x 21 x 1,7 cm. Innehåller 192 sidor av närproducerat PEFC-märkt papper. ISBN 978-91-87497-04-9 Idé & text: Carolina Gårdheim. Grafisk form: Lisbet Corcoba och Carolina Gårdheim.Tips från Carolina"Den här dagboken är gjord med all min kärlek och massor av hög energi. Låt den bli en plats för dina högsta drömmar, din potential, dina möjligheter, kärlek, tacksamhet och glädje. Jag börjar själv varje morgon med en stunds reflektion med min dagbok för att samla tankarna och sätta intentionen inför dagen. Det gör all skillnad i världen för mig och mitt liv! Och du, använd gärna dagboken tillsammans med kalendern, för att verkligen skapa ett magiskt liv! Dagboken har du hemma och skriver i varje morgon. Sedan flyttar du över viktiga drömmar, att göra-saker och insikter från dagboken till kalendern, som du sedan har med dig hela dagen, för planering och inspiration."Carolina Gårdheim

Inbunden, Finns i lager, 315 kr ... Att komma ur ett misshandelförhållande. Psykisk misshandel är skadligt och bryter ner dig.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Dagbok för dig som har bestämt dig för att leva ett magiskt liv (Inbunden, 2013) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker SPARA på ditt inköp nu! Hinta: 24,8 €.

RELATERADE BÖKOR