Den svarta jorden

Den svarta jorden - Lars Krantz | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars Krantz
DIMENSIONERA
4,5 MB
FILNAMN
Den svarta jorden.pdf
ISBN
3622376846543

BESKRIVNING

Det är tidigt 1900-tal, och mörka skuggor vilar över Sverige. Journalisten Laura Osborn återvänder till sin hemstad Falköping efter några års arbete i Stockholm. Landet har dragits in i något som liknar första världskriget, och över Västgötaslätten löper skyttegravar som långa rivmärken. Bakom fronten fylls staden av flyktingar, kriget drar med sig allt fler ner i armod, ner i graven. På gatorna går rykten om en mördare. Han kallas för Samlaren.När den gamla skofabriken brinner hittas en uråldrig staty i de rykande ruinerna. Den märkliga statyn får namnet Dadelplockaren, men snart bryter en mystisk och dödlig sömnsjuka ut i Falköping. Laura Osborn anar en koppling till både statyn och den okände mördaren, men krigets lagar censurerar hennes artiklar. Istället vänder hon sig till en gammal vän, privatdetektiven Christer Petersson.Den svarta jorden är modern svensk skräck, obarmhärtigt hård, men också genomsyrad av svart humor och ett minst sagt färgstarkt persongalleri.

Den Svarta Jorden är en serie av Lars Krantz, om ett Sverige kring sekelskiftet som härjas av krig och demoner. Första boken kom i September 2014. Pris: 165 kr.

Köp. Den svarta Jorden Vandrande stjärnor del 1.

RELATERADE BÖKOR