Anställningsskyddslagen - Med kommentar

Anställningsskyddslagen - Med kommentar - Lena Isenstam, Malin Wulkan, Martin Wästfelt | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lena Isenstam, Malin Wulkan, Martin Wästfelt
DIMENSIONERA
7,21 MB
FILNAMN
Anställningsskyddslagen - Med kommentar.pdf
ISBN
3574326220734

BESKRIVNING

Anställningsskyddslagen – med kommentar är en lättförståelig och metodisk genomgång av lagen, paragraf för paragraf. Det är en handbok för alla som vill inhämta grundläggande kunskaper om anställningsskyddslagen. Under framställningen och genomgången av lagens paragrafer beskriver och hänvisar författarna till ett stort antal rättsfall från Arbetsdomstolen. Boken avslutas med ett fylligt och mycket användbart rättsfallsregister.?Boken ingår i Studentlitteraturs serie Arbetsrättsbiblioteket som innehåller böcker inom arbetsrätten med kommentarer till olika arbetsrättsliga lagstiftningar. Serien har funnits i över trettio år och revideras löpande. Den består av följande böcker – alla med fördjupande kommentarer och rättsfall:?•  Anställningsskyddslagen, Lena Isenstam, Malin Wulkan ?    & Martin Wästfelt •  Arbetsmiljölagen, Bo Ericson •  Arbetsrätt i praktiken, Lars Viklund & Martin Wästfelt •  Förtroendemannalagen, Erland Olauson •  Medbestämmandelagen, Dan Holke & Erland Olauson •  Semesterlagen, Bo Ericson & Kurt Eriksson?Anställningsskyddslagen – med kommentar lämpar sig som kurs­litteratur i arbetsrättsliga utbildningar på akademisk nivå. Den är även användbar för advokater och förhandlare för båda sidor på arbetsmarknaden.?

av Bo Bylund Helena Hedlund (Bok) 2011, Svenska, ... Anställningsskyddslagen : Öppettider for Farsta bibliotek: måndag 10:00 - 17:00; tisdag 12:00 - 17:00; ...

SFS 2019:528 Semesterlagen - med kommentar är en praktiskt inriktad handbok som har ambitionen att ge en relativt kortfattad men tydlig redo­görelse för semesterlagens innehåll. En genomgripande förändring ägde rum 2010 då syftet var att förenkla lagen och anpassa den till EU-rätten. Lag om anställningsskydd (), förkortat LAS, är i Sverige den lag som skyddar arbetstagare vid uppsägningar och avskedanden.Den nuvarande lagen antogs 1982, och ersatte då den tidigare LAS (1974:12).

RELATERADE BÖKOR