Herrarna och djuren

Herrarna och djuren - Leif Holmstrand | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Leif Holmstrand
DIMENSIONERA
12,5 MB
FILNAMN
Herrarna och djuren.pdf
ISBN
6524053841441

BESKRIVNING

Kroppar möter varandra och naturen i en annorlunda kärleks- och sönderfallsdikt, där även antydda änglar och fjorton helgongestalter deltar i ömhetens maktspel och döendets nedsjunkande i den materiella världen. Rimmad bunden vers varieras med WhatsApp-citat. Ramsan, bönen och ritualen är nära, så även magin, och en kollektiv, ny schamanism.

Leif Holmstrand ... Herrarna och djuren. Köp.

Köp Herrarna och djuren av Leif Holmstrand på Bokus.com. Herrarna och djuren - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser (uppdaterade idag) från 7 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! Herrarna och djuren av Leif Holmstrand, 1972- ( Bok ) 2020, Svenska, För vuxna Kroppar möter varandra och naturen i en annorlunda kärleks- och sönderfallsdikt, där även antydda änglar och fjorton helgongestalter deltar i ömhetens maktspel och döendets nedsjunkande i den materiella världen. Herrarna och djuren Leif Holmstrand. Inbunden.

RELATERADE BÖKOR