Blod på snö

Blod på snö - Jo Nesbø | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jo Nesbø
DIMENSIONERA
6,19 MB
FILNAMN
Blod på snö.pdf
ISBN
1713400442436

BESKRIVNING

Jag trodde att blodet skulle frysa på snöns yta och ligga kvar. Men i stället sög snön upp det, drog in det under ytan, gömde det, som om det själv behövde blodet.Det är Oslo i december, den kallaste vintern i mannaminne.Där lever Olav. Han är en mycket ensam person som mördar på uppdrag. När man slår ihjäl folk mot pengar är det inte lätt att komma någon nära.Nu har han mött Corina, sin drömkvinna.

Men i stället sög snön upp det, drog in det under ytan, gömde det, som om "Blod på snö" är en kort och intensiv historia om Olav, en ung man som lever ett ensamt liv. Olav har det inte allt för tacksamma jobbet att likvidera människor inom Oslos undre värld och han är bra på det.

Boken är därför endast 180 sidor lång och går mycket snabbt att läsa. Blod på snö (Pocket, 2016) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! ° ——— "Blod på snö" (Blod på snø) av Jo Nesbø (2015) (2015) (Genre: Norsk Skönlitteratur / Roman / Kriminalroman) ——— "En ond saga om en förälskad mördare. Jag trodde att blodet skulle frysa på snöns yta och ligga kvar.

RELATERADE BÖKOR