Kompisar : En ny kompis 2 titlar i en bok

Kompisar : En ny kompis 2 titlar i en bok - Linda Palm | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Linda Palm
DIMENSIONERA
3,98 MB
FILNAMN
Kompisar : En ny kompis 2 titlar i en bok.pdf
ISBN
4444447819389

BESKRIVNING

Serien Kompisar handlar om kompisarna Kanin och Igelkott och består av flera olika produkter.I denna vändbara bok får vi genom de två berättelserna veta hur det gick till när Igelkott och Kanin träffades för första gången. Vi kan tänka olika när en ny kompis ska börja på förskolan. Och det kan kännas nervöst att komma ny. Vilken tur att man kan prata om det! I boken finns även förslag på diskussionsfrågor och tips på vidare aktiviteter.

Lillnisses nya kompisar Margareta Rudbo. Inbunden.

Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt. Välkomna till Sveriges största litterära magasin! Kompisar : En ny kompis 2 titlar av Linda Palm.

RELATERADE BÖKOR