En sång för Hedda

En sång för Hedda - Annika Estassy | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Annika Estassy
DIMENSIONERA
8,69 MB
FILNAMN
En sång för Hedda.pdf
ISBN
3084052741514

BESKRIVNING

Det är en fint berättad historia om Lina som reser hem till sin mamma över julen, egentligen skulle hon velat åka på tangoresa till Argentina men när mamman bryter handleden så behövs Lina hemma på pensionatet. En sång för Hedda är en typisk julroman och den förmår väldigt väl att ge den där speciella julstämningen som många söker. Här har ni bästa säsongstipset! Lämpar sig även utmärkt som bokklapp under granen, för de vilka söker dylikt såhär års. En sång för Hedda.

Varför pratar inte Hedda om det förflutna och vad händer med företaget? En sång för Hedda av Annika Estassy, tack för recensionsexemplaret! Lina önskar att hon kunde åka till Buenos Aires på tangoresa över jul istället för till gästgiveriet hennes domderande mamma driver. Pris: 139 kr. E-bok, 2019.

RELATERADE BÖKOR