Thorsten Flinck : En självbiografi

Thorsten Flinck : En självbiografi - Thorsten Flinck, Håkan Lahger | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Thorsten Flinck, Håkan Lahger
DIMENSIONERA
11,40 MB
FILNAMN
Thorsten Flinck : En självbiografi.pdf
ISBN
1667361340179

BESKRIVNING

Om teatergeniet, missbrukaren och Ingmar Bergmans svek. Nu kommer Thorsten Flincks egen, utlämnande historia bortom löpsedlarna  I egna kapitel berättar bland andra MIKAEL PERSBRANDT, EVA RÖSE och LENA ENDRE om sina personliga och professionella relationer till Thorsten Flinck.  Vad är det som kan förmå en människa att nå så högt för att därefter driva sig själv rakt ner i botten?Det är en intim och förtrolig berättelse om att ständigt söka bekräftelse, hantera scenskräck, parera smutskastning i Dramatens korridorer och jaga pengar till knark.   Med lika delar humor och storslagen berättarglädje bjuder Thorsten Flincks biografi på unika skådespelarknep, dråpliga incidenter och nakna avslöjanden.   Efter ett liv fyllt av spektakulära framgångar och personliga tragedier summeras ett högst ovanligt öde i en ursäkt till alla som drogs med i fallet. THORSTEN FLINCK är den yngste person som kommit in på Scenskolan. Efter en inledande karriär på Dramaten drev han egen teater och valdes flera år i rad till Sveriges sexigste man. 2012 vann han Svenska folkets gunst i Melodifestivalen.   Thorsten Flincks biografi kommer även att sättas upp som en scenföreställning av och med författaren.

En djupt personlig skildring om teatergeniet, missbrukaren och Ingmar Bergmans svek. Under 2016 fortsätter Thorsten Flinck att turnérna med sin tolkning av Hjalmar Söderbergs "Doktor Glas".

Aktuella uppdateringar Shoutbox Scrollbar Besöksräknare Ifyllning länkar Introsida Ridå Formulär Poll Design Ikon (web) Metataggar Bokmärk/Lägg till Heja Thorsten logga . En självbiografi - Kom och skratta åt Lilleputt.

RELATERADE BÖKOR