Syborgs förbannelse

Syborgs förbannelse - Anna Höglund | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Höglund
DIMENSIONERA
4,83 MB
FILNAMN
Syborgs förbannelse.pdf
ISBN
7455078063804

BESKRIVNING

Syborg bor i alldeles vanlig förort i Sverige. Egentligen är allting bra och Syborg börjar med att sparka upp dörren och utbrista »Undan här kommer jag!« När hon förälskar sig i en »i stort sett blind och döv konstnär« börjar dock livet visa sig från sin mörka sida. Hon försöker hitta sig själv, ringer upp Gud, förkläder sig, prövar rebirthing-terapi, nalle-healing, levande föda och levatation. Allt blir bara värre och värre. Det är som om det vilar en förbannelse över Syborg. Alla som tyckte om Joanna Rubin Drangers Fröken Livrädd och Kärleken och Anna Karin Eldes Om ingen nyper mig i häcken snart går jag hem kommer att älska Syborgs förbannelse. Både Rubin Dranger och Elde har inspirerats av detta mästerverk som publicerades första gången 1993. Anna Höglund är mest känd som en av våra främsta barnboksillustratörer och författare. I denna »tecknade roman« för vuxna kanske hon ändå har ritat sina starkaste och mest svindlande bilder.

Ursprungligen utgivet 1993 och 2001. Utgåvor Pris: 109 kr.

1985 fick föreningen en mer fast struktur i form av ett bokförlag, med fokus på tecknade serier: Tago.. Kärnan i Tagos utgivning var den alternativa serietidningen Galago, men man kom snart att publicera serieskapare från tidningen i separata album. "Syborgs förbannelse" av Anna Höglund (2001.

RELATERADE BÖKOR