Lille prinsen

Lille prinsen - Antoine de Saint-Exupéry | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Antoine de Saint-Exupéry
DIMENSIONERA
7,10 MB
FILNAMN
Lille prinsen.pdf
ISBN
6942725841563

BESKRIVNING

Lille prinsen är en liten pojke som bor på en planet, där han sotar sina vulkaner och vattnar sin blomma. Han älskar att se solen gå ner. Räven och fåglarna är hans vänner. I berättelserna ställs alla de svåra frågorna om liv och död, kärlek och vänskap. Här finns poesi, visdom och humor. Författarens egna bilder bidrar till bokens speciella stämning och charm. Boken gjorde författaren, som dog i en flygkrasch 1944, världsberömd. Över hela världen har boken blivit kultförklarad och man har bildat särskilda Saint-Exupéry-föreningar. Boken har kommit ut i miljontals exemplar och på närmare åttio språk .

Rektor: Maria Lishansky Tel: 073-985 77 66, [email protected] Lille prinsen är en klassisk roman från 1943. En bok som rymmer filosofiska tankar, och som ställer frågor om livet och den mänskliga naturen. Den lille prinsen börjar längta tillbaka hem och framför allt längtar han tillbaka till det han lämnat, nämligen sin vän rosen som är kvar på planeten.

Menyn passar perfekt för att fira examen, sommaravslutningen eller andra tillställningar i mindre sällskap. Bjud med familjen, kollegorna eller vännerna till ett säkert firande på Prinsen.

RELATERADE BÖKOR