Den tredje rösten

Den tredje rösten - Rolf Börjlind, Cilla Börjlind | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Rolf Börjlind, Cilla Börjlind
DIMENSIONERA
8,32 MB
FILNAMN
Den tredje rösten.pdf
ISBN
3610152816755

BESKRIVNING

Marseille. En kvinna hittas styckad och nergrävd i ett strövområde. Hon har tidigare arbetat på en cirkus som target girl för en knivkastare. Hennes död skakar om en nära vän till den före detta polisen Tom Stilton. Tillsammans åker de ner till Frankrike för att ta reda på vad som ligger bakom det brutala mordet.Stockholm. En tulltjänsteman hittas hängd i sitt hem. Polisen konstaterar snart att det rör sig om ett fingerat självmord och sätter dådet i samband med ett parti droger som tullen beslagtagit.Olivia Rönning dras ofrivilligt in i mordet på tulltjänstemannen och börjar följa andra vägar än huvudutredningen. Motivet till mordet leder henne in i kretsar som tjänar grova pengar på att mjölka det svenska välfärdssystemet.När Tom och Olivia inser att mordgåtorna är sammanflätade tar de hjälp av varann för att lösa dem.Den tredje rösten är den andra boken om Tom Stilton och Olivia Rönning.

Den unga polisen Olivia Rönning kommer i kontakt med mordet på Sahlman, men följer andra spår än huvudutredningen. Spår som leder henne in i riskkapitalismens cyniska värld. Den tredje rösten fick den svåra uppgiften att leva upp till förväntningar efter seriens del ett.

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp boken Den tredje rösten av Rolf Börjlind, Cilla Börjlind (ISBN 9789113055497) hos Adlibris.

RELATERADE BÖKOR