Min gladbok färger

Min gladbok färger - Irene Mohr | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Irene Mohr
DIMENSIONERA
10,52 MB
FILNAMN
Min gladbok färger.pdf
ISBN
1100781812866

BESKRIVNING

Min gladbok färgerDet där är en jordgubbe, den är röd. Och grodan här? Den är grön. Titta efter. vilken färg har nallen?En rolig och lärorik pekbok med färgglada illustrationer av saker och ting som små barn känner igen och kan benämna.I samma serie finns:- Min gladbok djur.- Min gladbok siffror.- Min gladbok leksaker.- MIn gladbok bondgården.

En liten bit ned finns två inställningar för att invertera färgerna på skärmen. Det går även bra att begära ut färgkoden av din reservdelsman på Mini så kan vi sedan blanda äkta billack åt dig. Klicka på Mini för att se en .PDF med en fullständig lista på alla färgkoder från vårt bilfarg.se register. ‎Läs recensioner, jämför kundbetyg, se skärmavbilder och läs mer om Min Målarbok - Färg Spel.

I samma serie finns: - Min gladbok djur. - Min gladbok siffror.

RELATERADE BÖKOR