Mallan ser rött

Mallan ser rött - Nicolas Krizan | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nicolas Krizan
DIMENSIONERA
9,15 MB
FILNAMN
Mallan ser rött.pdf
ISBN
6684549076794

BESKRIVNING

I tredje boken går Mallan för långt! Det handlar om mod och rädsla, lek och allvar, fantasi och verklighet, hämnd och hjälpsamhet, handlingar och konsekvenser. Perfekt att läsa tillsammans, precis som de två tidigare. En fantasieggande och vacker bildberättelse som inbjuder till samtal både mellan barnen och mellan barn och vuxna om vardagliga svåra ämnen. Nicolas Krizan är formgivare, illustratör och serieskapare.

Framåt och uppåt är det som gäller, och de ger i stort sett aldrig upp. Oftast bär de på en känsla av att kunna åstadkomma vad som helst - bara de arbetar tillräckligt hårt. Jag såg en hackspett som var misstänkt lik en vitrygg idag här på Värmdö.

I tredje boken går Mallan för långt! Det handlar om mod och rädsla, lek och allvar, fantasi och verklighet, hämnd och hjälpsamhet, handlingar och konsekvenser. Mallan ser rött räddare i nöden. av Nicolas Križan (Bok) Svenska, För barn och unga Ämne: Bilderböcker, Arg, Våld, Skuldkänslor, Upphov: av Nicolas Križan: Format: Bok: Kategori: För barn och unga; ISBN: 978-91-7089-218-9, 91-7089-218- : Anmärkning: Ingår i svit av fristående verk : Röd-grön färgblindhet innebär alltså inte att du ser gräsmattan som röd eller stoppsignalen som grön.

RELATERADE BÖKOR