Utsikt från ett tolv meter högt berg

Utsikt från ett tolv meter högt berg - Dekius Lack | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dekius Lack
DIMENSIONERA
8,63 MB
FILNAMN
Utsikt från ett tolv meter högt berg.pdf
ISBN
5064998366565

BESKRIVNING

I Dekius Lacks nya löparroman om författaren Kristoffer och hans vänner är det Ödet som sätts under lupp. Vart ska de springa när de är ute på vägarna i Europa? Varje morgon får ett stoppur ge det slumpvisa svaret. Minutvisaren berättar åt vilket håll de ska springa, sekundvisaren hur många mil. Det här Dekius Lacks fjärde fristående roman om författaren Kristoffer och hans vänner. Som vanligt handlar det en hel del om löpning. Fysiologisk kunskap blandas med roliga, spännande och dråpliga händelser i en långlöpares vardag. Dekius Lack har publicerat ett trettiotal böcker sedan debuten 1987.Några pressröster om löparromanerna:"Jag har just läst årets mest spännande bok och det är en löparroman!" Ove Haugen, Göteborgs-Posten"Otroligt välskriven, underfundig och kul att läsa!" B G Nilensjö, Tidningen Spring"En välskriven och läsvärd roman om livets mening och om att ingenting är omöjligt", Anders Palm, Bibliotekstjänst"Dekius Lack står för några av de senare årens mest minnesvärda böcker!" Roger Bengtsson, Ung TroDekius Lacks roman Utsikt från ett tolv meter högt berg. ISBN 978 91 7742 524 3. Högkvalitetspapper, sydda ark, mjuka pärmar. 240 sidor.

109. Robert Walls hemliga liv Dekius Lack Häftad.

Bergskedjan Skanderna löper längs med hela Norge och nästan hela gränsen mot Sverige. Den norra delen av Skanderna innehåller Sveriges högsta berg, där tolv toppar når över 2 000 m. Dekius Lack, pseudonym för Krister Gerhardsson, är en svensk författare född 1962 i Uppsala med debut 1987 och bosatt i Lund.Son till Birger Gerhardsson, professor i Nya Testamentets exegetik; bror till Örjan Gerhardsson alias Peter Glas..

RELATERADE BÖKOR