Där rinner en älv genom Saivomuotka by

Där rinner en älv genom Saivomuotka by - Pia Mariana Raattamaa Visén | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pia Mariana Raattamaa Visén
DIMENSIONERA
9,84 MB
FILNAMN
Där rinner en älv genom Saivomuotka by.pdf
ISBN
5476463004852

BESKRIVNING

En släktkrönika om en familj, men också om betydelsen av en plats och om ett Sverige i förändring. Från att det 1895 föds en lill-unge till att klara och älska, Maija, och att Israel Raattamaa får ta över ett pörte vid Muonioälven, fram till 2010-talet när släkten är utspridd. Genom berättelsen flyter älven, konstant och rörlig på samma gång, precis som de generationer av människor som lever utmed vattnet eller flyttar och kommer tillbaka.

Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen. Pia Mariana Raattamaa, Där rinner en älv genom Saivomuotka by. Hon är född och uppväxt i Tornedalen men bor nu i Hälsingland, är lärare och disputerade 2015 på en avhandling i språkdidaktik.

Litteratur / Recensioner. Pia Mariana Raattamaa Visén — Där rinner en älv genom Saivomuotka by.

RELATERADE BÖKOR