Varför vara lycklig när du kan vara normal?

Varför vara lycklig när du kan vara normal? - Jeanette Winterson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jeanette Winterson
DIMENSIONERA
4,1 MB
FILNAMN
Varför vara lycklig när du kan vara normal?.pdf
ISBN
6221885833225

BESKRIVNING

Den här är en bok om ett livslångt sökande efter lycka. Det är en bok full av historier. Det handlar om en flicka som blir utelåst från sitt hem och är tvungen att sitta på trappen hela natten, det handlar om att ha en tyrann i stället för en mor, en mamma som har två uppsättningar löständer och en revolver i städskåpet och som väntar på domedagen, det handlar om att växa upp i en strängt religiös familj i en industristad i norra England, en stad som ändrat utseende så mycket sedan dess att den nästan inte längre finns och det handlar om universum som kosmisk soptunna med locket på – ingen kan fly. Det här är en bok om hur andra människors berättelser genom böcker och poesi kan bli ledstjärnor när man tappat både riktning och fotfäste.Det här är Jeanette Wintersons hett efterlängtade självbiografi. En gripande och rolig men samtidigt grym bok om sökandet efter tillhörighet, gemenskap, kärlek, en egen identitet, ett hem och en mor.Det här är Jeanette Wintersons berättelse om hur det gick till när hon valde att lämna sitt föräldrahem för att hon sexton år gammal hade hittat kärleken i en annan kvinna och hur hennes mamma reagerade på nyheten genom att på farstutrappen säga till sin dotter: ”Men varför vara lycklig när du kan vara normal?”

Först läste vi den skönlitterära romanen Det finns annan frukt än apelsiner , en semibiografisk uppväxtskildring och en klassiker i HBTQ-litteraturen som gavs ut 1985 och då var helt revolutionerande. En del av den resan som kallas livet får jag följa med på i Jeanette Wintersons självbiografiska bok Varför vara lycklig när du kan vara normal. Den drastiska och välformulerade titeln har hon hämtat rakt ur en ordväxling i sitt egna liv. Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom varför vara lycklig när du kan vara normal? Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

Den här är en bok om ett livslångt s... Varför vara lycklig när du kan vara normal? blev för mig en mycket omtumlande läsning. Jag gillade väl på ett sätt inte språket särskilt mycket från början och störde mig på emellanåt på sättet Winterson hoppar i tid, men jag accepterar hennes förklaring i boken till varför. Varför vara lycklig när du kan vara normal? Författare: Winterson, Jeanette .

RELATERADE BÖKOR