Skugga över månen

Skugga över månen - Annah Nozlin | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Annah Nozlin
DIMENSIONERA
5,33 MB
FILNAMN
Skugga över månen.pdf
ISBN
9787935218401

BESKRIVNING

Hennes ögon skvallrar om en hemlighet som ingen vill veta.Den föräldralösa flickan Mira blir återigen hemlös när hennes hus brinner ner och hon tvingas klara sig själv. Trots att det är förbjudet dras hon till den yngsta prinsen av blodet Arkin Zain. Prinsen som göms undan av sin egen familj. Ett sekel har passerat sedan kriget mot kung Jalpesh och trädälvorna har lämnat de Nordliga kungadömena. Efter många år har två trädälvor nu återvänt. Kanske är det ödet, som stjärnorna styr, som gör att Mira följer med när prinsen rymmer från slottet i Kebca.Storkonungen utfäster en väl tilltagen belöning till den som återlämnar hans son och det lilla sällskapet jagas genom skogarna. En skugga fördunklar månen och inte ens skogens vinterväktare vet vad det är, bara att skuggan är något som är djupt fel.

Vi ... Fin recension för Skugga över månen av Annah Nozlin Böcker emellan skriver en fin recension om Skugge över månen. Nedan följer ett utdrag ur recensionen.

Skugga över månen är första delen i serien Miras saga, som är en fristående fortsättning på Ekens dotter. Mina åsikter Jag tror faktiskt att det här är min favorit av Nozlins böcker så här långt. Måndagen den 14 december 2020 kommer en total solförmörkelse att kasta sin skugga över den sydamerikanska kontinenten.

RELATERADE BÖKOR