Presentask med noveller av fyra feministikoner

Presentask med noveller av fyra feministikoner - Suzanne Brøgger, Bodil Malmsten, Kerstin Thorvall, Birgitta Stenberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Suzanne Brøgger, Bodil Malmsten, Kerstin Thorvall, Birgitta Stenberg
DIMENSIONERA
9,8 MB
FILNAMN
Presentask med noveller av fyra feministikoner.pdf
ISBN
2249267879648

BESKRIVNING

Att attraheras av en röst. Att låta någons stubbiga skäggväxt rodna upp ens kind. Att våndas över sin egen oförmåga att uttrycka sin kärlek - uttrycka sig själv! - så som man innerst inne önskar. Att inse att man inte är fri. Att åtrå en mycket yngre man men inte bli åtrådd tillbaka. Om detta handlar dessa berättelser, skrivna av fyra kvinnliga författare som trotsade konventionerna genom att skriva såsom otaliga män gjort före dem: Om lust och om sex. Sin egen lust. Sitt eget kladdiga, lystna och mörbultande sex.Asken innehåller fyra böcker:Kerstin Thorvall - OlleBodil Malmsten - ÅtråBirgitta Stenberg - RöstenSuzanne Brøgger - Blomman"Det här är fyra små intressanta påminnelser om hur svårt det är att våga vara fri." Dagens Nyheter "Kvartett som känns och sprängs" Sydsvenskan"En liten ask från Novellix, en liten ask erotik [ ] Den påminner om en kortlek - med fyra ess - Bodil Malmsten, Birgitta Stenberg, Kerstin Thorvall och Suzanne Brøgger." KulturnyttNovellix ger ut stora läsupplevelser i litet format! En novell per bok, och alltid med originalomslag av svenska formgivare, illustratörer och konstnärer. Novellerna säljs både styckvis och förpackade i fina presentaskar.  

Presentask med noveller av fyra feministikoner Suzanne Brøgger, Bodil Malmsten, Kerstin Thorvall m.fl. (Hæftet) Tip en ven 121 kr Antal .

Novellix ger ut stora läsupplevelser i litet format! En novell per bok, och alltid med originalomslag av svenska formgivare, illustratörer och ... En novell per bok, och alltid med originalomslag av svenska formgivare, illustratörer och konstnärer. Novellerna säljs både styckvis och förpackade i fina presentaskar.

RELATERADE BÖKOR