Medbestämmandelagen : med kommentar

Medbestämmandelagen : med kommentar - Dan Holke, Erland Olauson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dan Holke, Erland Olauson
DIMENSIONERA
3,69 MB
FILNAMN
Medbestämmandelagen : med kommentar.pdf
ISBN
9524386198312

BESKRIVNING

Medbestämmandelagen är en praktiskt inriktad bok med en kort­­fattad och tydlig redogörelse för lagens innehåll – paragraf för paragraf. ?Lagen tolkas i ett stort antal domar från Arbetsdomstolen och många ?av dessa beskrivs och hänvisas till. I boken finns dessutom register ?över alla domar från Arbetsdomstolen, vilket gör den användbar ?både i studier och som handbok.Boken ingår i Studentlitteraturs serie Arbetsrättsbiblioteket som innehåller böcker inom arbetsrätten med kommentarer till olika ?arbetsrättsliga lagstiftningar. Serien har funnits i över trettio år ?och revideras löpande. Den består av följande böcker – alla med ?fördjupande kommentarer och rättsfall:??•   Anställningsskyddslagen, Martin Wästfelt m.fl.•   Arbetsmiljölagen, Bo Ericson •   Arbetsrätt i praktiken, Lars Viklund & Martin Wästfelt •   Förtroendemannalagen, Erland Olauson •   Medbestämmandelagen, Dan Holke & Erland Olauson •   Semesterlagen, Bo Ericson & Kurt Eriksson?Medbestämmandelagen är lämplig som kurslitteratur i praktiskt ?inriktad utbildning på akademisk nivå. Den är också användbar ?för advokater, förhandlare på båda sidor på arbetsmarknaden ?och andra som arbetar med arbetsrättsliga frågor där det krävs ?djupare insikter i hur MBL ska tolkas.

Du finner också en omfattande redogörelse av praxis från Arbetsdomstolen. Författarna har mångårig erfarenhet av det arbetsrättsliga lagstiftningsarbetet och av rättstillämpningen i Arbetsdomstolen.

Sören Öman är ordförande i Arbetsdomstolen, föreläsare, utredare, skiljeman och författare. O LOF B ERGQVIST och L ARS L UNNING Medbestämmandelagen. Lagtext med kommentarer.

RELATERADE BÖKOR