Revolvermannen

Revolvermannen - Stephen King | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Stephen King
DIMENSIONERA
4,80 MB
FILNAMN
Revolvermannen.pdf
ISBN
6112924987208

BESKRIVNING

Romansviten Det mörka tornet är Stephen Kings livsverk – ett myllrande rikt fantasiepos som för oss in i världar fulla av skönhet och grymhet, mod och förräderi, magi och stor berättarkonst.I en främmande värld med genklanger från vår egen möter vi för första gången Roland av Gilead, den siste revolvermannen, en ensam hämnare ständigt på väg genom ett ödelagt land på jakt efter den undflyende mannen i svart.Här lägger Stephen King grunden till sagan om Det mörka tornet. Vi får en glimt av vad Rolands värld har blivit, men inte av hur. Vi träffar Jake, pojken från New York som blir Rolands vän och som ställer honom inför hans livs svåraste val.Ännu är Det mörka tornet avlägset. Men det ekar som en storm i fjärran.”Den första boken i Stephen Kings serie om Det mörka tornet är sällsam, oroande och fullständigt uppslukande – en perfekt början på en oförglömlig resa.”– James Smythe, The Guardian

Ikväll uppträder 69-åringen på Cirkus i Stockholm för att hylla John ­Lennon. Revolvermannen skrevs i början av 80-talet och är den första delen i den serie som skulle avslutas med en sjunde del 2004 (för att sedan få ännu en del några år senare). I förordet till den utgåva jag läste berättar King lite om inspirationen - Sagan om ringen , Den gode, den onde, den fule och Mannen utan ansikte . Revolvermannen.

Roland av Gilead är den ende nu levande medlemmen av en gammal r... Revolvermannen. av Stephen King John-Henri Holmberg (E-media, E-bok, EPUB) 2017, Svenska, För vuxna Romansviten Det mörka tornet är Stephen Kings livsverk - ett myllrande rikt fantasiepos som för oss in i världar fulla av skönhet och grymhet, mod och förräderi, magi och stor berättarkonst. Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom revolvermannen stephen king + svenska Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

RELATERADE BÖKOR