Mutant : Hindenburg Karta

Mutant : Hindenburg Karta Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
8,10 MB
FILNAMN
Mutant : Hindenburg Karta.pdf
ISBN
7408663621933

BESKRIVNING

En stor dubbelsidig färgkarta i format 432 x 558 mm till rollspelet Mutant: Hindenburg, med staden Hindenburg år 127 pt på ena sida och Pyrisamfundet på den andra.

Detta är mer för de som vill ha ett nybyggare-rollspel där man försöker sätt sin plats på karta i en värld som har kommit långt men ... Avancerad sökning: Google på: English Annonsera med Google Allt om Google Google.com in English Mutant: År Noll är en helt ny vision av Mutant, ett av Sveriges mest klassiska och älskade rollspel. Spelets nu utspelar sig närmare katastrofen, innan någon egentlig civilisation har byggts upp.

D&D Beyond För övriga versioner av rollspelet Mutant, se Mutant (rollspel). Mutant: Undergångens arvtagare (förkortat Mutant: UA eller MUA) är den tredje inkarnationen av det svenska rollspelet Mutant utgiven av Järnringen på licens från Paradox Entertainment.Spelet är en ny version av det ursprungliga Mutant från 1984, och bygger alltså inte vidare på den andra inkarnationen, Mutant 2089. Hämtad från "https://www.svenskarollspel.nu/wikia/index.php?title=Hindenburg_(stad)&oldid=7351" Köp 'Mutant: Hindenburg SL-skärm' nu.

RELATERADE BÖKOR