De odödligas hunger

De odödligas hunger - Julie Kagawa | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Julie Kagawa
DIMENSIONERA
12,94 MB
FILNAMN
De odödligas hunger.pdf
ISBN
3852283840131

BESKRIVNING

Vad gör du om slutet närmar sig?Hon har gjort det otänkbara: dött för att överleva. Utkastad från Eden och skild från den enda hon någonsin vågat älska, ska Allie följa blodets kall för att rädda sin skapare Kanin från Sarren. Men när spåren leder tillbaka till hennes hemstad finner Allie något som kommer att förändra världen för all framtid. En ny pest härjar, som är dödlig för både människor och vampyrer. Deras enda hopp är den hemlighet som Kanin bär på, men ska Allie hinna fram till honom i tid?Allie trodde att odödligheten skulle vara för alltid. Men nu när allt har vänts uppochner kommer gränsen mellan människa och monster fortsätta suddas ut, och hon ställs inför ett val ett val som ingen borde behöva göra.

Totalbetyg ... De odödligas hunger book. Read 3,242 reviews from the world's largest community for readers.

För mer information och recensionsexemplar vänligen kontakta Victoria Aghester, Tel: 08-505 511 16 eller [email protected] Läs mer om Julie Kagawa och hennes omtyckta paranormal-böcker här! De odödligas hunger är andra delen i Julie Kagawas trilogi Edens Blod.

RELATERADE BÖKOR