Svartstilla

Svartstilla - Susanne Skogstad | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Susanne Skogstad
DIMENSIONERA
9,57 MB
FILNAMN
Svartstilla.pdf
ISBN
2179291052941

BESKRIVNING

En skimrande roman som träffar rakt i hjärtat. Obarmhärtiga frågor om en gammal människas rätt till sitt eget liv, till sin sorg, sina minnen, sin kropp och sin framtid ställs i ett poetiskt och mångfacetterat porträtt av ett äktenskap och ett liv som långsamt sjunker ner i svartstilla. Ett svartstilla som den gamla kvinnan alltid burit med sig, som bara hennes make, fadern till hennes barn, har kunnat skingra. Skarpt och skoningslöst blottas en djupt berörande berättelse om den stora kärleken och en bottenlös sorg. När ens ”du” är allt och inget finns kvar när ”du” är borta.

Hon kan ... "Svartstilla" av Susanne Skogstad. Barnen vill att deras mamma ska komma vidare och flytta till ett boende, men kvinnan vill vara kvar i sin sorg och hemmet hon en gång byggde med sin man.

Ett totalsvart stillastående, som den gamla damen drabbas av, när hon mist den livskamrat hon haft i hela sitt vuxna liv. Här finns länk till ett smakprov! svartstilla.

RELATERADE BÖKOR