Silverskugga

Silverskugga - Pippa Funnell | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pippa Funnell
DIMENSIONERA
8,70 MB
FILNAMN
Silverskugga.pdf
ISBN
9779107015561

BESKRIVNING

Tilly älskar hästar och har så länge hon kan minnas drömt om en egen ponny. Under en utflykt stöter hon på en rädd, mager häst som har blivit övergiven av sin gamla ägare. Hon döper hästen till Silverskugga och hjälper till att ge honom ett nytt hem på en hästgård i trakten. Tilly tillbringar mer och mer tid i stallet, och snart upptäcker hon att hon har en mycket speciell förmåga ...Silverskugga är den första delen i en ny serie om den unga, hästtokiga Tilly, skriven av hästexperten och Grand Slam-vinnaren Pippa Funnell, och rikt illustrerad av Jennifer Miles.

Bok Barn/ungdom Silverskugga. 3.28 39 5 Författare: Emelie Beijer.

Finns i lager. Köp Silverskugga av Emelie Beijer på Bokus.com. Alla annonser från Silverskugga • Registrerad augusti 2012 Köp & sälj second hand & begagnat online på Tradera - enkelt & hållbart. Hon döper hästen till Silverskugga och hjälper till att ge honom ett nytt hem på en hästgård i trakten.

RELATERADE BÖKOR