De försvarslösa

De försvarslösa - Kati Hiekkapelto | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kati Hiekkapelto
DIMENSIONERA
10,81 MB
FILNAMN
De försvarslösa.pdf
ISBN
8901475849985

BESKRIVNING

»Kati Hiekkapelto resonerar ovanligt klokt om ursprung och tillhörighet, och om livet i exil i ett land där man aldrig känner sig helt hemma.« | Lotta Olsson, DN Andra boken om Anna Fekete:   När en äldre man hittas död på vägen - synbarligen påkörd av en ungersk au pair - är polisen Anna Fekete övertygad om att incidenten rymmer mer än vad en första anblick ger sken av. När hon börjar nysta upp vad som blir ett alltmer komplext fall leds hon längs ett dödligt spår, där olaglig invandring, droger och - till sist - mord hotar inte bara hennes trosföreställningar, utan också hennes liv. Annas partner Esko är indragen i en separat, men lika farlig utredning av ett invandrargängs förehavanden, där utvisningsorder och räder orsakar en växande spänning och resulterar i desperata handlingar - både från gängmedlemmar och från polisen. Sen hittas en blodig kniv i snön, och de två utredningarna löper samman på sätt som ingen kunde ha föreställt sig. När trycket stiger blir det uppenbart att det inte nödvändigtvis är tillräckligt för Anna och Esko att de har lagen på sin sida.  KATI HIEKKAPELTO är en finsk deckarförfattare som fått ett internationellt genombrott med sina böcker om kriminalpolisen Anna Fekete. För Kolibri nominerades hon till en Petrona Award och till det Skandinaviska Kriminalsällskapets pris Glasnyckeln. Boken fick lysande recensioner även i Sverige och valdes till en av årets bästa deckare i både Dagens Nyheter och Göteborgs-Posten. De försvarslösa är den andra boken i serien om Anna Fekete.»Cementerar Kati Hiekkapeltos position som en av den skandinaviska kriminallitteraturens mest spännande nya röster.« | Eva Dolan»Jag håller verkligen tummarna för att Modernista fortsätter att ge ut serien om Anna Fekete.« | Gunilla Wedding, Sydsvenskan »Det påminner om Henning Mankell när kriminalpolisen Anna Fekete arbetar med svåra brottsutredningar i norra Finland, samtidigt som hon begrundar livets kärvhet.« | Helsinki Sanomat

» Cementerar Kati Hiekkapeltos position som en av den skandinaviska kriminallitteraturens mest spännande nya röster.« | Eva Dolan »Jag håller verkligen tummarna för att Modernista fortsätter att ge ut serien om Anna Fekete.« | Gunilla ... De försvarslösa : [andra boken om kriminalpolis Anna Fekete] Komihåglistan är tom. Titelinformation; Personnamn: Hiekkapelto, Kati.

... Nu kan du läsa ett smakprov från "De försvarslösa" av Kati Hiekkapelto, se nedan, en av 25 författare du kan träffa på Svenska Deckarfestivalen 7-9 november 2018.Om boken verkar lockande kan du köpa ett exemplar på festivalen och kanske få den signerad av författaren! Kriget mot de försvarslösa, om diskriminering, klass, kön och funktionalitet. Tanken om kränkning av människor på grund av färg och funktionsskillnader är obehaglig och skrämmande.

RELATERADE BÖKOR