På en ny nivå

På en ny nivå - Carin Hjulström | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Carin Hjulström
DIMENSIONERA
8,73 MB
FILNAMN
På en ny nivå.pdf
ISBN
2901612626388

BESKRIVNING

Kärlek och intriger på toppnivå.Journalisten Frida Fors närmar sig femtio och vardagen skaver. Så många år i samma radhus, i samma stad och med samma gamla programledarjobb på radion. Frida vill vidare. Hon längtar efter att ta livet till en ny nivå innan det är för sent.Steg ett blir att bejaka kärleken till jazzmusikern Chance i Paris. Steg två blir – helt överraskande – ett toppjobb på Svenska Mässan i Göteborg, där fullt kaos råder inför ett stundande EU-toppmöte. Uppdraget för Frida ut på mycket djupt vatten. Hur ska hon kunna hantera presidenter, premiärministrar och andra uppblåsta egon som bråkar om allt från Brexit till vem som är bäst på golf? Inte blir det lättare när ryska intressenter lägger sig i. Problemen hopar sig.Pressen på Frida ökar ytterligare när bästa vännen Madde går in i en livskris och inleder en kärleksaffär med en man som Frida känner alltför väl …

Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt. Vi ville sätta en ny standard för hur husbilsförmedlare jobbar i husbilsbranschen. Därför valde vi att lyfta husbilsförmedling i Stockholm och även i övriga landet till en helt ny nivå.

Frida vill vidare. Hon längtar efter att ta livet till en ny nivå innan det är för sent.

RELATERADE BÖKOR