Kvinnor

Kvinnor - Charles Bukowski | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Charles Bukowski
DIMENSIONERA
5,34 MB
FILNAMN
Kvinnor.pdf
ISBN
6752907424869

BESKRIVNING

Henry Chinaski har just passerat de 50 och lämnat jobbet på Posten. När romanen börjar har han inte legat med en kvinna på fyra år. Han betalar underhåll för sin sexåriga dotter, har en skilsmässa och ett långt förhållande med en tio år äldre kvinna bakom sig. Då lossnar det. Böcker publiceras och han får snurr på uppläsningsturnéerna som känd poet. Kvinnorna kommer, och en och annan gillar travbanor och boxningsringen. Många är unga, -någon riktigt rik, en jobbar som servitris. De vill ha honom, Lydia, Tammie, Debra, Tessie, Liza, Laura, Tanya, Valerie, Joanna, Dee Dee, Getrud, Nicole ... och Chinaski lever efter sitt ordspråk: Stick med min tjej, men låt min bil vara.  Charles Bukowskis tredje roman heter Kvinnor. Den tar vid där Postverket slutar. Översättare Einar Heckscher, förstås.I EFTERORDET skriver författaren och journalisten Ann Charlott Altstadt: "Det starkaste intrycket från Bukowskis romaner var inte den sadistiska pappan, de groteska acneproblemen eller ens att han började dagen med att spy. Utan att så många kvinnor som ville ligga med honom."

De flesta som drabbas är kvinnor över 45 år som passerat klimakteriet. - Vi vet inte exakt varför. Kvinnor för Fred jobbar aktivt på lokal och nationell nivå med att påverka och upplysa beslutsfattare.

Nahid blir blixtförälskad efter en tinderdate med tennisproffset Anders. Han är mannen i hennes liv.

RELATERADE BÖKOR