Ta betalt! : Hur pris påverkar allt

Ta betalt! : Hur pris påverkar allt - Andreas Jonason, Felix Mörée, Hermann Simon | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Andreas Jonason, Felix Mörée, Hermann Simon
DIMENSIONERA
5,42 MB
FILNAMN
Ta betalt! : Hur pris påverkar allt.pdf
ISBN
6667836692808

BESKRIVNING

Förmågan att ta betalt är den faktor som ger snabbast och störst effekt på ett företags vinst. Trots detta är det få företag som jobbar aktivt med sin prissättning. I Ta betalt visar några av världens främsta prissättningsexperter hur du ska gå till väga för att få rätt ersättning för det värde du och ditt företag skapar.   Varje dag tar vi mängder av beslut om huruvida varor och tjänster är värda vår tid och pengar, samtidigt ägnar vi mycket tid åt att argumentera för det värde en produkt eller tjänst som vi själva säljer har. Priset är där värdet och pengarna möts, från Ubers och Googles algoritmer till bolåneräntor och rabatter under mellandagsrean. Priset är den största ekonomiska kraften som genomsyrar våra liv men det är samtidigt en av de minst förstådda hävstängerna.   I Ta betalt förklarar Hermann Simon, Andreas Jonason och Felix Mörée från världens ledande pris- och marknadsföringskonsultbolag Simon-Kucher & Partners hur du ska se på begreppet värde; hur människor uppfattar det, och hur man kan ta betalt för det. Med flera exempel från deras mångåriga erfarenhet beskriver de på ett lättillgängligt sätt hur du med en genomtänkt prissättning kan hitta konkurrensfördelar, nå kunder mer effektivt (i den digitala världen såväl som den fysiska), använda dig av ledande rön inom beteendevetenskapen och framför allt få lönsamheten att växa.

Så sätter du högre pris som konsult : för dig som vill ta bättre betalt men inte vet hur Karin Svensson Häftad. 339.

Förmågan att ta betalt är den faktor som ger snabbast och störst effekt på ett företags vinst. Årets Marknadsföringsbok TA BETALT! Hur pris påverkar allt. Årets mottagare av den prestigefyllda utmärkelsen Årets Marknadsföringsbok 2019 är författarna Hermann Simon, Andreas Jonason och Felix Mörée som skrivit boken Ta betalt - Hur pris påverkar allt.Förlag Mondial TA BETALT - Hur pris påverkar allt.

RELATERADE BÖKOR