Arra : legender från lavora

Arra : legender från lavora - Maria Turtschaninoff | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maria Turtschaninoff
DIMENSIONERA
10,28 MB
FILNAMN
Arra : legender från lavora.pdf
ISBN
9760143251341

BESKRIVNING

"Hittills hade Arra levt ett lyckligt, omedvetet liv med sin skog och sin bäck och sina sånger. Ändå hade inom henne funnits en längtan efter att någon skulle se på henne. Men nu då blickarna kom gjorde de ont. Hon vred huvudet åt sidan och försökte gömma sig bakom manen av svart hår. Denna lilla rörelse var för de andra beviset på att hon var ofärdig, konstig.En flytande, andlöst spännande historia om den stumma flickan Arra som växer upp föraktad och bespottad i sin faders hus. Det är en klassisk fantasyberättelse om en outsider som gör både en inre och yttre resa; flytten bort från hemtrakterna och ut i världen, samt utvecklingen från flicka till kvinna, upptäckten av de inre magiska gåvorna samt bemästrandet av dem. Och mötet med kärleken. Svårigheterna är parallellt individuella och nationella, som det ska vara. Redan i sin första bok De Ännu Inte Valda skrev Turtschaninoff finlandssvensk fantasy för barn, men här skapar hon en ännu större värld för en äldre publik. Hennes förmåga att väva en fantastisk värld med trovärdiga karaktärer är på internationell nivå.

Ändå hade inom henne funnits en längtan efter att någon skulle se ... Pris: 126 kr. häftad, 2012.

Sakta fördjupas den till en beskrivning av hur en naturmyt skapas i samverkan mellan de fyra elementen, ... Arra legender från Lavora av Maria Turtschaninoff (1 röst) Inbunden Svenska, 2009-01-01. 12-15 år.

RELATERADE BÖKOR