Problemet med Henry och Zoe

Problemet med Henry och Zoe - Andy Jones | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Andy Jones
DIMENSIONERA
10,63 MB
FILNAMN
Problemet med Henry och Zoe.pdf
ISBN
4193583427610

BESKRIVNING

»Har allt du kan vilja ha av en romantisk komedi och mer.« The SunHenry och Zoe har mer gemensamt än vad de tror. Till exempel vill de båda till varje pris lägga det förflutna bakom sig. Henry har precis övergett sin ungdomsförälskelse på bröllopsdagen och åker till London där han hoppas kunna bygga upp sitt liv på nytt. Zoe har sina egna skäl att se över sitt liv, och hon tänker göra det genom att lämna London och resa över hela världen medan hon funderar på vad hon egentligen vill ha ut av livet. Hon vet inte vart hon är på väg, men hon är övertygad om att hon ska dit ensam. Om Henry och Zoe hade träffats för ett år sedan hade kanske allt sett annorlunda ut. Men det är inte så livet funkar och därför är den här boken inte heller en vanlig kärleksroman. ANDY JONES är en brittisk författare, bosatt i London med fru och två barn. Hans hyllade feelgood-roman Vi två kom ut på svenska 2016. Henry och Zoe är hans tredje roman. »En rörande, rolig roman som visar hur livet alltid kastar fram det oväntade.« Woman & Home Om Vi två: »En underbart varm och härlig men också vemodig roman om livet och kärleken.« BTJ »Andy Jones varmt humoristiska kärleksroman Vi två är lätt att bli charmad av. Betyg: 4 av 5.« Femina»Charmig, rolig och berörande. Betyg: 4 av 5.« Jennies Boklista

Finns som e-bok. Henry och Zoe har mer gemensamt än vad de tror.

Henry och Zoe har mer gemensamt än vad de tror. Logga in för att reservera. Genom att reservera kan du ställa dig i kö eller beställa till ditt bibliotek.

RELATERADE BÖKOR